torstai 26. heinäkuuta 2007

Uusia suunnitelmia







Tultiin iltapaivalla akklimatisaatioreissulta Tete Roussen majalta. Ekana yona ei oikein nukuttanut ja tukkaakin hieman sarki. Parin yon jalkeen kuitenkin olo parani melko normaaliksi. Tetella oleskelu oli muuten mukavaa , mutta tunnelmaa hieman lannisti eraan kiipeilijan alastulo
Grand Couloir -kivirannista. Ilmeisesti kaveri kuitenkin selvisi murtuneella takajalalla.

Huomisaamulla lahdetaan kohti 3huipun reittia. Tarkoituksena on viettaa ensimmainen paiva ja yo midin jaatikolla josta lahdetaan yolla kohti taculia ja seuraavana yona yritetaan huiputtaa tuo Suuri valkoinen. Sitten viela yksi paiva Taculilla josta laskeudutaan alas taas yoaikana. Taculilla on ollut viimepaivina nimenomaan paivalla jonkinsortin lumivyoryvaara, sen takia liikumme sen rinteilla ainoastaan yomyohalla tai aikaisin aamulla. Muuten reitti nayttaa tallahetkella turvalliselta ja mukavasti kiivettavalta. Siltavaralta etta saat muuttuvat ja joudutaan kokkimaan teltassa kauemmin jaatikolla kaytiin ostamassa lisaa ruokaa ja kaasua. Viimeistaan 5pvan paasta blogiin tulee taas lisaa tekstia.

Retkueella kaikki hyvin & kotijoukoille terkkuja!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan retkueelle. Mä pitäydyn Linnavuoren kokoluokassa - parempi varmaan niin kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

No ni!
Eikun vaan onnea matkaan! Kateeks käy. Mut kiipesin mäkin tänä aamuna kolmanteen kerrokseen rappusia pitkin vaikka hissi olis ollut ihan vieressä.

Anonyymi kirjoitti...

Onnea matkaan! :) T. Muikku, Heikki ja Piisku-pupu (joka tuli eilen taloon)